Projekti

 1 / 6  

 

Radoši, drosmīgi, draudzīgi un iedvesmojoši – tā 29.maija tikšanās laikā seniori no Gulbenes raksturoja līdz šim piedzīvoto projektā „Senior Plus”. Šajā reizē vairāki seniori saņēma apliecinājumus par brīvprātīgā darba veikšanu 8 stundu garumā, bet Evita un Nikolajs dalījās pieredzē par triju nedēļu ilgo brīvprātīgo darbu Francijā, Pau.

Kādam projektā lielākais ieguvums bija datorprasmju apgūšana vai pilnveidošana, savukārt rūdītiem mājās sēdētājiem šī bija iespēja socializēties un kļūt atvērtākiem.

Ko paši seniori par to saka?

Visvērtīgākā lieta – satikt jaunus cilvēkus, iespēja komunicēt. Labākais projektā – jaunu zināšanu iegūšana (datorprasmes, E-portfolio, e-pasts). Dzīve pēc 50 ir fantastiska! Brīvprātīgais darbs deva iespēju paveikt to, ko vēlējās jau sen. Patika tas, ka nodarbības bija neformālā gaisotnē.

att

 

 

 

Projekts Nr.2015-1-IT02-KA204-015472 “Senior Plus” tiek īstenots laikā no 02.11.2015. līdz 02.11.2017. Projekts tiek finansēts ar Eiropas Savienības atbalstu. Šis paziņojums atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Eiropas Savienībai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu

Gunta Krevica,
Gulbenes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste