Projekti
t_img_3985

12.maija vakarpusē jau sesto gadu pēc kārtas Gulbenes sporta centra sporta laukumā notika Gulbenes novada ģimeņu sporta svētki, kuros tika noskaidrotas sportiskākās ģimenes novadā.

Par 2017.gada ģimeņu sporta svētku uzvarētājiem kļuva Mazmaču ģimene no Daukstu pagasta. Otrajā vietā Dekšņu ģimene (Jaungulbene), bet trešo vietu izcīnīja Maļiku ģimene (Gulbene). Ceturto vietu ieguva Griķu ģimene no Daukstu pagasta, piektie – Jesiļeviču ģimene (Litene), bet sešnieku noslēdza Tukišu ģimene no Rankas pagasta.
Šogad uz ģimeņu sporta svētkiem bija pulcējušās septiņpadsmit ģimenes no Gulbenes novada pagastiem un pilsētas: Lapkovksu, Mazmaču, Boldānu, Griķu, Semjonovu, Zariņu, Maļiku, Sniķu, Cīruļu, Dekšņu, Penču, Āboliņu/Skangaļu, Jesiļeviču, Kliederu, Tukišu, Birznieku un Kūlīšu ģimenes.

            Komandām bija jāmērojas spēkiem septiņos sporta veidos. Paralēli sacensībām bērni varēja izpriecāties un sportiski izlustēties uz piepūšamajām atrakcijām.

Ģimeņu sporta svētku aktivitātē „Izglāb savējo” visātrāk uzdevumu veica Dekšņu ģimene. Otro vietu izcīnīja Jesiļēviču ģimene, bet trešie – Maļiku ģimene.

            „Nestabilajās glāzēs” atkal uzvaru svinēja Dekšņi, otrie – Griķi, bet trešie – Maļiki.

            Sporta aktivitātē „Karaļa cienīga precizitāte” vislabāko rezultātu uzrādīja Penču ģimene no Lejasciema, otrie – Lapkovsku ģimene no Beļavas, bet trešie – Mazmaču ģimene.

“Šķēršļu joslā” pārliecinošu uzvaru svinēja Maļiku ģimene, otrie – Cīruļu ģimene no Gulbenes, bet trešie – Griķu ģimene.

            Aktivitātē „SPA peciņām” labāko rezultātu sasniedza Mazmači, otrie – Dekšņu ģimene, bet trešie – Jesiļeviči.

            „Zeme deg!” disciplīnā uzvaras laurus plūca Griķu ģimene, otrajā pozīcijā Āboliņu/Skangaļu ģimene no Līgo pagasta, bet trešie Tukišu ģimene.

Sacensību noslēgumā ģimenes spēkiem mērojās stafetē, kurā bija jāpārvar visi šķēršļi uz piepūšamajām atrakcijām. Par uzvarētājiem kļuva Jesiļeviču ģimene, otrajā vietā Mazmaču ģimene, bet trešajā pozīcijā Maļiku ģimene.

           Dace Anča

           

Aktivitātes organizētas projekta „Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi Gulbenes novadā” ietvaros.

Projekts „Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi Gulbenes novadā” (Nr. 9.2.4.2/16/I/004) norisinās darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 9.2.4. specifiskā atbalsta mērķa “Uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem, jo īpaši nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem” 9.2.4.2. pasākuma “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei” ietvaros. Projekts tiek finansēts no Eiropas Sociālā fonda un valsts budžeta līdzekļiem.

 

logo_esf_mazs_0.jpg