Projekti
edvesels.jpg

Laikā, kad iedzīvotāji visā pasaulē sāk vairāk domāt par veselīgu uzturu, Gulbenes novada pašvaldība visiem interesentiem 18. un 19.maijā piedāvā bezmaksas aktivitātes – uztura meistarklasi un informatīvu semināru, ko vadīs sertificēta uztura speciāliste Līga Balode un pavāre Evita Rasnača. Vēlama iepriekšēja pieteikšanās pie Ilzes Bisenieces (29417630).

18.maijā plkst.16.00-18.00 Gulbenes novada domes 3.stāva zālē informatīvā seminārā kliedēsim mītus par un ap veselīgu uzturu. 19.maijā plkst. 12.00 un 13.30 (2 grupas) Gulbenes novada valsts ģimnāzijas ēdamzālē un virtuvē uztura meistarklases laikā kopīgiem spēkiem gatavosim un degustēsim griķotto ar sēnēm, silto pupu un miežu zupu, kā arī enerģijas batoniņus.

Projekts „Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi Gulbenes novadā” (Nr. 9.2.4.2/16/I/004) norisinās darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 9.2.4. specifiskā atbalsta mērķa “Uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem, jo īpaši nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem” 9.2.4.2. pasākuma “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei” ietvaros. Projekts tiek finansēts no Eiropas Sociālā fonda un valsts budžeta līdzekļiem.

 

logo_esf_mazs_0.jpg