Projekti

No 18. līdz 21. jūlijam jauniešu centrā “Bāze” notika nu jau otrās Karjeras vasaras dienas šovasar, kuru laikā bērniem bija iespēja izpausties dažādās aktivitātēs: foto orientēšanās, franču tradicionālās spēles, masku veidošana, pēdējā laikā populārāko dziesmu popiela un profesiju mēmais šovs.

Kā jau ierasts, vasaras dienas neizpalika arī bez kādu profesiju speciālistu viesošanās un darbnīcu vadīšanas. „Vīnkalnu ceļojošā picērija” no Valmieras puses izklāstīja visu par un ap savu darbošanos šajā nozarē un tad pienāca bērnu visgaidītākais brīdis – Itāļu picu gatavošana! Mobilās tūrisma atrakcijas, lika bērniem iejusties „Neiespējamās misijas” varoņu loma, kurā galvenā panākumu atslēga bija darbs komandā un prieks atrasties augstāk par zemi - kokos.

Iedvesmojoša bija nodarbība ar reklāmas ražotnes profesionāli, kura stāstīja par dizainu, profesijas radošumu un mūsdienu tehnoloģiju attīstību.

Tā ka varam teikt, kad esam kļuvuši profesiju jomā bagātāki un zinošāki un pats galvenais draudzīgāki.

Bērnu atsauksmes

Man ļoti patika gatavot picas, dekorēt tās ar to, kas man garšo, kā arī patika daudzās aktivitātes, foto orientēšanās un dejošana katru rītu.Man patika gan radošās, gan sportiskās nodarbības.Ārzemju brīvprātīgie man ir draugi un iemācīja ko jaunu.Man patika viss!Man patika gatavot picas, piedalīties dažādās aktivitātēs, dejot, mētāties ar ūdens baloniem, bet es gribētu, lai “Vasaras dienas” būtu visu ned ļu.

log-esf.jpg

Aktivitātes tiek organizētas projekta “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros, nr. 8.3.5.0./16/I/001.

Lana Upīte,
Informāciju sagatavoja Gunta Krevica, Gulbenes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste