Projekti
k_img_5368.jpg

Karjeras nedēļas ietvaros 10.oktobrī Gulbenes sporta centrā un sporta laukumā risinājās Gulbenes novada 1.-6.klašu skolēnu Karjeras spēļu diena “Vai jābūvē karjera jau sākumskolā?” uz kurām ieradās 29 komandas no visām novada skolām. Lai gan uzvarētāji oficiāli netika noskaidroti, tomēr bija izdalītas divas vecuma grupas: 1.-3.klašu un 4.-6.klašu.

Karjeras spēļu programmā bija astoņas sporta aktivitātes, kurās bērni varēja demonstrēt tādas īpašības kā veiklība, ātrums un sadarbība.

Aktivitātē “Minam karjeras mīklas!” 1.-3.klašu grupā izrādījās naskākie minētāji bija Lejasciema vsk bērni, bet 4.-6.klašu grupā Gulbenes ssk komanda “Karsta vasara”.

Spēlē “Darbojamies komandā!” labāko sadarbību demonstrēja Gulbenes 2.vsk 3.klases komanda, bet 4.-6.klašu grupā labākie izrādījās K.Valdemāra psk skolēni.

“Notvert karjeras portfeli!” visātrāk izdevās Gulbīša psk komandai “Ežuki”, bet vecākajā grupā Gulbenes 2.vsk komandai.

Aktivitātē “Pārbūvējam torni!” veiklākie gan jaunākajā, gan vecākajā grupā izrādījās Gulbenes 2.vsk.

“Pārvarēt purvu kopā!” visātrāk izdevās Gulbenes ssk komandai “Spridzekļi”, bet vecākajā grupā – Lejasciema vsk.

Laikietilpīgākā aktivitāte izrādījās “Rullējam kā veloprofi!”. Savukārt “Zīmējam karjeras līniju!” bija pati ātrākā. Abās šajās aktivitātēs ātrākie izrādījās Gulbenes 2.vsk komandas.

Stafetē “Spēlējam karjerbolu!” atkal priekšgalā pilsētas skolu komandas. Tā jaunākajā grupā labāko rezultātu uzrādīja Gulbenes 2.vsk 3.klases komanda, bet vecākajā grupā Gulbenes ssk komanda “Ašie”.

Pēc sporta aktivitātēm skolēnus priecēja Alūksnes bērnu un jauniešu centra sitaminstrumentu grupa.

Aktivitātes organizētas projekta “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros, Nr. 8.3.5.0./16/I/001.

log-esf.jpg

 

Dace Anča