Projekti

 Jūlija izskaņā Bulgārijas pilsētā Plovdivā tikās projekta “My community 2020” (“Mana Kopiena 2020”) iesaistīto partnervalstu pārstāvji, lai turpinātu projekta aktivitāšu plānošanu.
Gulbenes novada pašvaldību pārstāvēja projekta koordinatora vietnieks Lauris Šķenders.
“Trīs dienu garumā analizējām un pilnveidojām mācību programmas metodiku, ar ko vēlāk strādās katra partnervalsts, apmācot iedzīvotājus digitālajās prasmēs. Jau rudenī uz apmācībām Lielbritānijā dosies tie katras valsts pārstāvji, kas vēlāk kļūs par apmācītājiem, “ stāsta L.Šķenders.

attels2


Projekta pirmo 6 mēnešu laikā partneri ir strādājuši pie mācību kursa “Digitālās prasmes vietējās vēstures veidošanai”. Šī satikšanās bija iespēja salīdzināt izstrādātos modeļus, apmainīties ar idejām un pilnveidot tos.
Projektā “My Community” ir iesaistīt 7 Eiropas partneri: Dacorum Council for Voluntary Service (Apvienotā Karaliste), Magenta Consultoría Projects (Spānija), Pistes-Solidaires (Francija), Gulbenes novada pašvaldība Gulbene (Latvija), CATRO Bulgaria (Bulgārija), Exchange House Ireland (Īrija) un EURO-NET (Itālija).
Šis projekts tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.

attels

 Jana Igaviņa, Gulbenes novada pašvaldības vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste