Pašvaldība informē
att

2022.gada maijā noslēgusies visu piecu 2020.gadā apstiprināto līdzdalības budžetēšanas projektu konkursa projektu realizācija. Visu projektu kopējās realizācijas izmaksas – 170 274,82 EUR.

 

1. Tirzas centra ielas apgaismojums

Projekts realizēts 2021.gada septembrī.

Projekta realizācijas izmaksas – 22 827,26 EUR.

Projekta mērķis – izveidot Tirzas centra ielas apgaismojumu Tirzas iedzīvotājiem, viesiem un pašvaldības ēkā esošo grupas dzīvokļu iemītniekiem. Projekta ietvaros uzstādītas 15 apgaismojuma laternas Ozolu un Upes ielā Tirzas centrā.

 

2. Rotaļu laukuma un aktivitāšu centra izveidošana Rankas PII "Ābelīte" āra
teritorijā

Projekts realizēts 2021.gada oktobrī.

Projekta realizācijas izmaksas – 40 002,71 EUR.

Projekta mērķis - Rotaļu laukuma un aktivitāšu centra izveidošana Rankas PII “Ābelīte” āra teritorijā, uzstādot bērnu rotaļu laukumu, kurā bērni var attīstīt savas praktiskās, radošās un komunikācijas prasmes. Projekta ietvaros uzstādītas divas nojumes paredzētas 4 bērnu grupiņām, kā arī 5 rotaļu konstrukcijas.

 

3. Lejasciema centra laukuma atjaunošana

Projekts realizēts 2022.gada janvārī.

Projekta realizācijas izmaksas – 35 385,24 EUR.

Projekta mērķis - Uzlabot Lejasciema publisko infrastruktūru, izmantojot pagastam raksturīgos kultūrvēsturiskos elementus, veidot iedzīvotājiem pievilcīgu vidi gadskārtu svinību organizēšanai un ikdienas atpūtai. Projekta ietvaros bruģētas taciņas, uzstādīts karoga masts, vides objekti un soliņi.

 

4. Gulbenes skvēra labiekārtošana

Projekts realizēts 2022.gada februārī.

Projekta realizācijas izmaksas - 41 347,58 EUR.

Projekta mērķis - Uzlabot skvēra infrastruktūru, uzstādot jaunu nojumi, atjaunojot gājēju celiņus, kā arī izveidojot dažādu lapu krāsu un faktūru košumkrūmu un koku stādījumus. Projekta ietvaros bruģētas taciņas, uzstādītas apgaismojuma laternas, kā arī nojume ar soliņiem un sēžamkubi.

 

5. Litenes pagasta centra pieturas būvniecība

Projekts realizēts 2022.gada maijā.

Projekta realizācijas izmaksas - 36 674,37 EUR.

Projekta mērķis - veikt publiskās ārtelpas labiekārtošanu - autobusa pieturas būvniecību un zaļās zonas labiekārtošanu Litenes pagasta iedzīvotājiem un viesiem, radot videi pieejamu, pievilcīgu un ainavisku objektu. Projekta ietvaros uzbūvēts vides objekts – jauna, ainaviska Litenes centra pietura.

Vairāk informācijas gan par 2020.gadā realizētajiem projektiem, gan 2021.gadā apstiprināto projektu realizāciju pieejama balso.gulbene.lv katra projekta realizācijas dienasgrāmatās.