Darbs. Uzņēmējdarbība
Līdz 30.septembrim startē pašvaldības uzņēmējdarbības grantu konkursā

Gulbenes novada pašvaldība jau no 2013.gada piedāvā jaunajiem uzņēmējiem iespēju piedalīties pašvaldības organizētajā uzņēmējdarbības ideju grantu konkursā, tādejādi saņemot finansiālu atbalstu savas uzņēmējdarbības idejas uzsākšanai vai attīstīšanai. 

Papildus informācija šeit:

Pieejamais grantu finansējums ideju startēšanai ir 50 000 EUR gadā. 

Šogad grantu programma kļuvusi draudzīgāka uzņēmīgām idejām ar augstu eksporta potenciālu, paredzot granta finansējumu ar divtik lielāku apjomu līdz 10 000 EUR. Lokāla un nacionāla mēroga idejām, ar dzīvesstila uzņēmējdarbības konceptu, arvien pieejams ierastais iepazīšanās piedāvājums ar grantu līdz 5000 EUR.

Pamatojoties uz 2022.gada pirmā konkursa pieteikumu rezultātiem, līgumu ar pašvaldību noslēguši 3 biznesa ideju autori - SIA "CMD", Egija Kliesmete un SIA "WISE meal".  Līgums paredz atbalsta saņēmēja līdzfinansējumu vismaz 20% apmērā, projekta īstenošanu 12 mēnešu periodā, izveidojot jaunu pilnas slodzes darba vietu un nodrošinot atbilstošas iemaksas valsts budžetā visā uzraudzības periodā.

Pieejamais grantu finansējums 2022.gadā otrajā konkursa kārtā - 25 175 EUR!

Plašāk par konkursu, tā nolikumu un pieteikuma sagatavošanu lasi:  https://www.biznessgulbene.lv/granti/grantu/grantu-konkurss-2022/

Ja Tev ir jautājumi vai neskaidrības, sazinies ar pašvaldības speciālistu: Zane Pūcīte, zane.pucite@gulbene.lv, +371 64474918.