Projekti
attels
attels2
attels2

19.maijā Gulbīša vidusskolas 1.klases skolēni devās savā pirmajā mācību ekskursijā.

Diena sākās ar jautru braucienu līdz Rēzeknei. Rēzeknē apmeklējām bērnu un jauniešu centru “Zeimuļs”. Tur mūs sagaidīja brīvprātīgā darba jaunietes Karolina Dobricka (Polija) un Lea Oval (Francija). Kopā iepazinām “Zeimuli”.

Iesaistījāmies jautro spēļu nodarbībā , ko vadīja Karolina Dobricka, bet Lea Oval mūs fotografēja. Tad sekoja neliels cienasts. Otrajā nodarbībā tapa “maģiskā sāls”. Pēc nodarbībām – kopējs foto un kāpiens Rēzeknes pilskalnā.

Kad no kalna tika apskatīta Rēzekne, tad, dodoties mājupceļā, iegriezāmies mini zoodārzā “Rozītes”, kurā apskatījām eksotiskos putnus un pundurdzīvniekus.

Pēc dzīvnieku apskates – atpūta bērnu laukumā un ceļš uz mājām.

Ekskursijā mūs pavadīja arī Evelīnas mamma Ilva Šimone, kura mums palīdzēja sarunāties ar brīvprātīgā darba jaunieti no Itālijas Mimmo, kurš mūsu skolā darbojas jau no februāra.

                Uzdodot bērniem jautājumu: “Kas šajā dienā vislabāk patika?”

                Atbilde skanēja: “Viss!”

Gulbīša vidusskolas 1.klases skolēni un audzinātāja sirsnīgi pateicas Mimmo par dāvāto prieku un labo atpūtu!

                Ceļa izdevumi un aktivitātēm nepieciešamie materiāli segti no projekta „On Wings” Nr. 2015-2-LV02-KA105-000834   līdzekļiem.

Tirzas pamatskolā un Gulbīša vidusskolā.

wing-logo-1.png

Projekts “On Wings”, Nr. 2015-2-LV02-KA105-000834, tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.

Sarmīte Puriņa