Projekti

16.februārī Gulbenes kultūras centrā izglītības un jaunatnes darbinieki no visas Latvijas pulcēsies laboratorijā „Radoši. Efektīvi. Ambiciozi”.

„Divu gadu garumā triju valstu izglītības un jaunatnes darbinieki projekta "Looking@learning" ietvaros mācījās, analizēja un apkopoja dažādas pieredzes un stāstus, lai meklētu jaunas idejas un iespējas radošas un efektīvas mācību vides veidošanai, respektējot visus trīs mācīšanās vides aspektus - saturs, emocionālais konteksts un fiziskā vide. Laboratorijā aicinām piedalīties jomas un nozares ekspertus – izglītības iestāžu un izglītības pārvalžu vadītājus, jauniešu centru vadītājus un jaunatnes lietu speciālistus, pedagogus un citus interesentus, lai dalītos pieredzē un apmainītos viedokļiem par radošas mācīšanās un vides nozīmi un ietekmi mūsdienu izglītības kontekstā,” informē projekta koordinatore Gulbenes novadā Anita Birzniece.

Laboratorijas laikā dalībnieki gūst ieskatu par esošo situāciju radošas
mācību vides veidošanā Latvijā, Spānijā un Nīderlandē; atklās, kā radoša
mācību vide var veicināt efektīvu mācīšanos; iegūs idejas "izlaušanās
istabu" jeb Eduesc@peroom! pieejas izmantošanai mācīšanās procesā;
domās par savu mācīšanos un dalīsies pieredzē, kā veidot radošu mācību
vidi bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām.

Vietu skaits ir ierobežots, lūdzam reģistrēties laicīgi: http://ej.uz/xak6. Informējam, ka tad, kad tiks sasniegts maksimālais dalībnieku skaits, elektroniskā reģistrēšanās tiks slēgta.

Nokļūšanai uz Gulbeni no Rīgas un atpakaļ tiks nodrošināts transports. Izbraukšana no Rīgas plkst.7:30 autobusu stāvvietā pie „ORIGO”.

 

 

Ar vienu no projekta gaitā izstrādātajiem intelektuālajiem rezultātiem - situācijas analīzi "Pirmais skats uz mācīšanos" – var iepazīties šeit.

Vairāk informāciju par projektu: http://www.lookingatlearning.eu/ un https://www.facebook.com/lookingatlearning/.

Aktivitātes organizētas projekta "Looking @ Learning" ietvaros.

att

 

 

 

 

Projekts Nr.2014-2-LV02-KA205-000575 tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.

Gunta Krevica,
Gulbenes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste