Projekti
att

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātes Vides aizsardzības un siltuma sistēmu institūts sadarbībā ar Gulbenes novada pašvaldību un Vidzemes plānošanas reģionu aicina uz semināru «Zemas temperatūras centralizētās siltumapgādes sistēmas iespējas Latvijā». Tas notiks 6. novembrī no plkst. 10.30 līdz 15.00 Vecgulbenes muižā, Brīvības ielā 18, Gulbenē.

Seminārā RTU eksperti, siltumapgādes uzņēmumu pārstāvji, kā arī citi enerģētikas nozares pārstāvji runās par situāciju centralizētā siltumapgādē Latvijā, kā arī par nākotnes izaicinājumiem un iespējam, īpašu uzmanību pievēršot 4. paaudzes jeb zemas temperatūras siltumapgādes sistēmai.

Seminārs paredzēts plašai auditorijai – siltumapgādes uzņēmumiem, pašvaldību pārstāvjiem, apsaimniekotājiem un citiem ar siltumapgādi saistītiem speciālistiem. Seminārs ir daļa no projekta «LowTEMP – Low temperature district heating for the Baltic sea region».

Lūgums semināram reģistrēties līdz 1. novembrim. Reģistrācijas forma: ej.uz/LowTEMP_programma

Semināra programma: ej.uz/LowTEMP_registracija

Dalība seminārā ir bezmaksas.

Projekts „Zemas temperatūras centralizētā siltumapgāde Baltijas jūras reģionam” (LowTEMP) tiek īstenots Interreg Baltijas jūras reģiona programmas 2014.- 2020. gadam ietvaros ar Eiropas Reģionālā attīstības fonda un Eiropas teritoriālās sadarbības Baltijas jūras reģiona transnacionālās sadarbības programmas instrumenta atbalstu.

Interreg programmas finansējums Gulbenes novada pašvaldības dalībai projektā ir 180 000 eiro, savukārt pašvaldības līdzfinansējums dalībai projektā ir 27 000 eiro.

Projekts tiek finansēts ar Eiropas Savienības atbalstu. Šis paziņojums atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Eiropas Savienībai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.

 

RTU Ārējās komunikācijas nodaļa