Statuss:
Noslēdzies
att
Gulbenes novada pašvaldības un uzņēmēju dalība Moldovas Ziemeļu reģiona dienās

Numurs: ĀTA/2.3.1.1.1/15/79/272

Projekta īstenotājs: Gulbenes novada dome

Sadarbības partneri: SIA “Dimdiņi”, SIA „Skrīveru Saldumi”, SIA “Brīvzemnieki”, AS “Rankas piens”, SIA “FRESH AND MORE”, z/s “Velēna”

Īstenošanas laiks: 09.2015. – 10.2015.

Finansējums:

Kopējās izmaksas – EUR 5786,44

Attiecināmās izmaksas – EUR 5786,44

ERAF finansējums (70% no attiecināmajām izmaksām) – EUR 4050,50

Pašvaldības finansējums (30 % no attiecināmajām izmaksām) – EUR 1735,94

Mērķis

Atbalstīt Gulbenes novada pašvaldības un uzņēmēju dalību Moldovas Ziemeļu reģiona dienās, lai popularizētu Gulbeni (Latviju) kā tūrisma galamērķi, kā arī sekmētu Gulbenes novada uzņēmēju ieiešanu ārvalstu tirgos saistītās aktivitātes, kas sekmēs komersantu ārējo mārketingu ārvalstīs, dalību starptautiskajās izstādēs un tirdzniecības misijās.

Apraksts

Dalība Moldovas Ziemeļu reģiona dienās norisinājās laika periodā no 6. līdz 10.oktobrim, un tā ietvaros septiņi Gulbenes novada pārstāvji piedalījās:

  1. seminārā par tūrisma attīstības iespējām, daloties pieredzē par tūrisma produktu noteikšanu un virzību, tādā veidā veicinot Latvijas reģionu kā tūrisma galamērķa starptautisko konkurētspēju;
  2. biznesa forumā, kurā tika uzsvērti Latvijas un Moldovas sadarbības rezultāti un iespējamie sadarbības virzieni; tika organizēta kontaktbirža kontaktu dibināšanai un attīstībai;
  3. Latvijas – Moldovas sadraudzības dienā, prezentējot Latvijā ražoto produkciju (izstāde):
    • A/S “Rankas piens” – dažādi siera veidi;
    • SIA „Dimdiņi” – skābēti kāposti un štovēti kāposti;
    • SIA „Skrīveru Saldumi” – konfektes Gotiņa, šokolādes tāfelītes, trifeles, žāvētos augļi, rieksti un ogas šokolādē, mandeļriekstu marcipāna konfektes.
att