Projekti

15. janvārī Valgā notika kārtējā projekta “Zaļie Dzelzceļi” partneru tikšanās. Tās laikā projekta partneri apsprieda projekta gaitu, atlikušos darbus un aktivitātes, kas jāīsteno līdz projekta noslēgumam šī gada vasarā.

p_20190115_151746.jpg


“Zaļie Dzelzceļi” tika prezentēti un pārstāvēti arī starptautiskajās tūrisma izstādēs “Balttour 2019” Rīgā un “Tourest 2019” Tallinā.

gr_stends_izstade.jpg


Nākamā projekta partneru tikšanās plānota šī gada aprīlī Kocēnos, savukārt 29.-30. maijā plānots projekta noslēguma pasākums Gulbenē, Apē un Valkā/Valgā.
Šobrīd norit darbi projekta aktivitāšu realizācijā Gulbenes novadā: tiek izstrādāts interaktīvais stends, kas tiks izvietots Stāmerienas stacijā, un būvēts sliežu velosipēds, kas interesentiem būs pieejams Gulbenes depo.

IMG 5298
Zaļo ceļu asociācija kopā ar Vidzemes Tūrisma aģentūru izveidojusi arī “Zaļie dzelzceļi” videorullīti, kurā apskatāms jau izveidotais “Zaļo ceļu” tīkls Latvijā un Dienvidigaunijā, kā arī saistītie tūrisma objekti. Video redzami arī objekti Gulbenes novadā: Gulbene-Alūksne bānītis, Gulbenes depo un skatu platforma Stāmerienā. Video materiāls pieejams šeit: https://vimeo.com/314217643?fbclid=IwAR3XHxZi7ewCIWf8yC3W1iTB7zjvdJaX06S6f7kjlFQJKtBrGmb5ADqFLYU

Par šīs publikācijas saturu pilnībā atbild Gulbenes novada pašvaldība un tā neatspoguļo Igaunijas - Latvijas programmas vadošās iestādes oficiālo viedokli.

green-log.png

 

Baiba Trifane,

Gulbenes novada pašvaldības

Attīstības un projektu nodaļas projektu vadītāja