Projekti
seniors_active_web.jpg

2018.gada 10.oktobrī plkst.13.00-17.00 Gulbenes novada jauniešu centrā "Bāze" notiks praktiskie kursi "Izaugsme caur spēlēm", kas paredzēti skolotājiem, klašu audzinātājiem, jaunatnes darbiniekiem, bibliotekāriem, NVO pārstāvjiem, interesentiem. Elektroniska reģistrēšanās līdz 2018.gada 8.oktobrim šeit: https://ej.uz/g5f2

Kursi "Izaugsme caur spēlēm" ( A, 6 h)

Kas ir spēle?

Uz spēli var skatīties dažādi - vieni to var uztvert kā izklaidi, citi  - kā sacensību. Tomēr pēc vairāk nekā 10 gadu darbošanās, varam droši teikt, ka spēle kā metode ir viens no efektīvākajiem rīkiem, lai apgūtu kādu tēmu, prasmes vieglā un atraktīvā veidā. tas ir rīks, kā saliedēt cilvēku kopu. Spēle ir arī brīnišķīgs veids, kā atklāt jaunas šķautnes par sevi, citiem, emociju vadību, attiecībām. 

Mērķis: gūt iedvesmu un vēlmi ikdienas darbā izmantot spēli kā metodi izglītošanai, saliedēšanai, līdzdalības veicināšanai.

Programma:

Spēļu būtiskākās teorijas, principi spēles procesā Kā var palīdzēt sev un citiem caur spēli? Spēles, lai iepazītu labāk sevi, līderības iekustināšanai, radošuma attīstīšanai un komunikācijas veicināšanai, mācību priekšmeta apgūšanai Kā radīt spēli pašam? Principi un spēles radīšana Kam jābūt līdzi?: Ērtam apģērbam un apaviem, pierakstu kladei (svarīgāko atziņu piefiksēšanai)

Spēļu virzītājas:

Lauma Žubule – piedzīvojumu organizācijas “Lūzumpunks” un neformālās izglītības trenere un ieviesēja; personības, komandu un organizāciju attīstības virzītāja. Spēļu fans kopš agras bērnības. Spēļu radītāja un vadītāja vairāk nekā 10 gadus. Ieva Elvīra Garjāne - neformālās izglītības apmācītāja, izaugsmes programmu izstrādātāja un līdzdalības programmu īstenotāja. Cilvēks, kas virza procesus caur spēli un spēlē ikdienā - ceļojumos, ar saviem 3 bērniem, biznesā.

Projekts „Local and International Active Seniors” (Aktīvs seniors) Nr. 2017-1-UK01-KA204-0365 tiek realizēts laika posmā no 01.10.2017. līdz 30.11.2019.

Šis projekts tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.

co-fund_erasmus-1.jpg