Projekti
attels1

Gulbenes novada pašvaldība ir iesaistījusies projektā, kura ietvaros ar partneriem no Latvijas un Igaunijas izstrādās kopīgu tūrisma maršrutu dārzu tūristiem. Lai padarītu šo maršrutu daudzveidīgāku, aicinām arī vietējo dārzu un parku saimniekus pieteikt savus objektus un iesaistīties projekta „Dārza pērles” tīklā.

Informācija par konkrēto objektu tiks iekļauta tūrisma kartē un projekta mājaslapā, padarot dārzu/parku publiski pieejamu apmeklētājiem. Interesentiem būs iespēja piedalīties arī tīklošanās pasākumos, semināros un par saviem līdzekļiem doties pieredzes apmaiņas braucienos.

Kritēriji dārziem/parkiem, lai iesaistītos „Dārza pērles” tīklā:

Objektam ir jābūt labi koptam Saimniekam jāsagatavo plašāka informācija par objektu mājaslapai Jānorāda dārza satura klasifikācija Jānodrošina labierīcību pieejamība Jānorāda skaidra informācija par apmeklējuma izmaksām (arī tad, ja tā ir bez maksas)

Plašāka informācija: Baiba Trifane, Gulbenes novada pašvaldības Attīstības un projektu nodaļas projektu vadītāja, e-pasts: baiba.trifane@gulbene.lv , tālr. + 371 64473230.

Vairāk informācijas par projektu šeit.

Par šīs publikācijas saturu pilnībā atbild Gulbenes novada pašvaldība un tā neatspoguļo Igaunijas - Latvijas programmas vadošās iestādes oficiālo viedokli.

attels

Gunta Kalmane,
Gulbenes novada pašvaldības vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste