Projekti

Jūnija nogalē Gulbenes novada Rankas pagasta jauniešu iniciatīvu centrā “B.u.M.s” notikušās karjeras vasaras dienas “Kamēr augu, tikmēr domāju” bērniem un jauniešiem deva iespēju paskatīties uz uzņēmējdarbību no cita skatupunkta – daudz radošāk un nepiespiestāk.

Trīs dienu laikā dalībnieki, tiekoties ar speciālistiem un darbojoties praktiski, guva izpratni un nelielu ieskatu mājražošanas, mūsdienu tehnoloģiju un tūrisma jomās.

Daudz runājām par mūsu brīvo laiku, par to kas mums patīk un nepatīk. Diskutējām par to, kā pašsaprotamas lietas un procesus var pārvērst uzņēmējdarbībā. Pateicoties zinātnes centra “Z(in)oo” speciālistiem, apguvām jaunas zināšanas arī tehnoloģiju jomā. Viņi ar savu stāstījumu par to, kā strādāt, kā izgudrot un, kā nepadoties pie pirmajām neveiksmēm iedvesmoja jauniešus līdzdarboties un iesaistīties procesos par šķietami neiespējamo.

log-esf.jpg

Aktivitātes tiek organizētas projekta “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros, nr. 8.3.5.0./16/I/001.

Jana Kalniņa,
jauniešu iniciatīvu centra “B.u.M.s” vadītāja
Informāciju sagatavoja Gunta Krevica,
Gulbenes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste