Projekti

28.novembrī Gulbenes sporta centrā viesojās Jānis Blūms, Latvijas basketbola izlases kapteinis.

Satikties ar leģendāro sportistu, kurš basketbolam veltījis jau 23 gadus, nospēlējis 168 spēles un jau 8 gadus ir izlases kapteinis, bija ieradušies bērni, jaunieši, treneri, sporta entuziasti un fani.

Jānis iepazīstināja ar savu dzīves gājumu, pastāstīja par savām veiksmēm un neveiksmēm. Sportists atraktīvi atbildēja uz klātesošo uzdotajiem jautājumiem. Iedvesmoja un motivēja jauniešus izvirzīt mērķus un tiekties uz tiem. Viņš teica: “Ja kaut vienu dienu Tu neesi trenējies, tad kāds šajā dienā pasaulē kļuva labāks par Tevi”. Jānis arī stāstīja, ka treniņā vienmēr izdara par vienu reizi vairāk uzdotos uzdevumus nekā no viņa prasa treneris.

Izlases kapteinis arī uzdeva jautājumus par basketbola klubu "VEF", lai pārbaudītu jauniešu zināšanas un tiem, kuri atbildēja pareizi, tiem jauniešiem Jānis pasniedza dažādas balviņas no kluba. Pasākumā tika izspēlēti dažādi veiklības konkursi un pasniegti suvenīri no Latvijas basketbola izlases un no paša Jāņa Blūma.

Pasākuma noslēgumā ik viens varēja iegūt autogrāfu un nobildēties kopā ar Jāni Blūmu. Un jāatzīst, ka gribētāju bija tiešām daudz, jo jauniešiem nācās savu kārtu gaidīt rindā.

Mums ir prieks, ka šis pasākums izdevās un ka, iespējams, kāda jaunieša sapnis, satikt Latvijas basketbola kluba izlases kapteini, tika piepildīts. Paldies ikvienam, kurš apmeklēja šo pasākumu un ceram, ka jaunieši guva vērtīgas atziņas priekš sevis. Tāpat arī ceram, ka arī turpmāk notiks šādi motivējoši pasākumi gan bērniem, gan jauniešiem.

Aktivitātes tiek organizētas projekta "Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai" (Nr.8.3.4.0/16/I/001)jaunatnes iniciatīvu konkursa ietvaros.

Darbības programma "Izaugsme un nodarbinātība" 8.3.4. specifiskā atbalsta mērķa "Samazināt priekšlaicīgas mācību pārtraukšanu, īstenojot preventīvus un intervences pasākumus"  projekts Nr.8.3.4.0./16/I/001 "Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai".

 

ans-logo.png

Jānis Stībelis