Izglītības ziņas
att

 

Izvēlies savu profesiju vienā no trim Cēsu augstskolām, studē pie profesionāliem pasniedzējiem un iegūsti augstāko izglītību Cēsīs. Papildus studijām tev būs lieliska iespēja izbaudīt visas iespējas ko piedāvā mājīgā un radošā Cēsu pilsēta.

Rīgas Tehniskā universitāte - Elektrotehnoloģiju un datorvadība, Adaptronika, Datorsistēmas, Uzņēmumu vadīšana.Latvijas Universitāte- Sporta treneris, Pirmsskolas skolotājs, Sākumskolas skolotājs, Sociālais darbs, Izglītības zinātnes. Turība Cēsu filiāle - Finanses un grāmatvedība, Mārketings un tirdzniecība, Tiesību zinātnes. 

Kāpēc studēt Cēsīs?

Mazāki ikdienas tēriņi - varēsi ietaupīt!Viss ikdienā nepieciešamais ir tepat. Ērta nokļūšanas uz un no studijām.Atbalstoša un draudzīga studiju vide.Plašs studiju programmu piedāvājums. Kopmītnes, stipendiju iespējas. Aktīva kultūras dzīve, kino, koncerti, pasākumi un festivāli.Plašas sporta iespējas- Sporta centrs, Priekuļu biatlona trase, disku golfs un daudzas citas aktivitātes. Izcila vieta nesteidzīgai pēcpusdienas kafijai.Plašas darba iespējas jau studējot. 

Visās trīs augstskolās, līdz šī gada augusta beigām turpinās papilduzņemšana. Vairāk informācija :https://www.studecesis.lv/

Cēsu studiju un zinātnes centrs