Izglītības ziņas
att

Šonedēļ no 4.-8.aprīlim Gulbenes novada vidusskola uzņem Erasmus+ projekta "Start up through virtual learning" partnerus no Rumānijas, Bulgārijas, Portugāles, Turcijas un Kipras.

Ar oficiālu projekta aktivitāšu atklāšanu, visus projekta dalībniekus sveica Gulbenes novada vidusskolas audzēkņi ar muzikāliem priekšnesumiem un skolas direktore Linda Ūdre-Rizga. Atrast vienotību kopīgajās aktivitātēs un veiksmīgu projekta nedēļu vēlēja arī Gubenes novada domes priekšsēdētājs Andis Caunītis.

 

Īstermiņa jauniešu apmaiņas projekta pamattēma ir uzņēmējdarbība, tādēļ galvenās aktivitātes saistītas ar biznesa plāna izveidošanas soļiem, dažādu uzņēmējdarbības prezentēšanas rīku apguvi (flaieri, plakāti, video) kā arī tiks iepazītas dažādas papildus digitālās platformas (TikTok, Instagram, Snapchat).

Projekta jauniešu dosies izzināt “Pakalniešu” siera ražotni, apmeklēs Gulbenes novada bibliotēku, Gulbenes novada vēstures un mākslas muzeju, kā arī iepazīsies ar novada jauniešu centra "Bāze" piedāvājumu. Savukārt ar bānīti dosies izbraucienā lūkot Stāmerienas pili. 

Protams, neizpaliks arī starpkultūru vakars, kas ir neatņemama projektu aktivitāte.

Lai rosās labas idejas un kopīga darbošanās sniedz panākumus un gandarījuma sajūtu!