Kultūra
Lizuma  svētki

2022.gada 13.augustā Lizuma pagasta svētki “Ar saknēm Lizumā” būs īpaši, jo piedāvās ne tikai plašu kultūras un izklaides programmu, bet iezīmēsies arī ar ļoti svarīgiem notikumiem – Lizuma vidusskolas 85 gadu jubileju un absolventu salidojumu, Lizuma ģerboņa, karoga un vides objekta atklāšanu, grandiozu noslēgumu ar grupu “Astro’n’out”.

Pa dienu notiks dažādas aktivitātes visām gaumēm – mazo lizumniešu uzņemšana pagasta saimē, supošana, izstāde, lidojumi, foto salons, nodarbes bērniem un jauniešiem, svētku izbraucieni, kafejnīcas, karoga un ģerboņa iesvētīšana. 

15:00 ar piemiņas brīdi Sila kapos sāksies Lizuma vidusskolas absolventu un darbinieki 85 gadu jubilejas salidojums “Ar saknēm Lizumā”. Turpinājumā 18:00 skolā būs iespēja tikties ar skolotājiem, klases un skolas biedriem, apmeklēt salidojuma koncertu. Dalības maksa 7 EUR.

Par godu nozīmīgajiem notikumiem, pagasta svētku noslēgums Lizuma vidusskolas teritorijā paredzēts īpaši vērienīgs:

20:30 popgrupas “Astro’n’out” koncerts
Astro’n’out ir latviešu popgrupa, kas dibināta 2003. gadā Rīgā. Atpazīstamību tā ieguva ar dziesmu “Daļa Rīgas”. Astro’n’out ir radījuši daudzus radiohitus: “Gravitātei nē”, “Tici sev”, “Dejot trakāk”, “Multivitamīnu multipaka” un daudzus citus. Grupā muzicē Māra Upmane-Holšteine (vokāls), Juris Kalnišs (ģitāra, elektronikas), Mārtiņš Elerts (ģitāra, elektronikas), Toms Poišs (bass), Mārtiņš Opmanis (bungas).

22:00 DJ John Samurai
Izdejošanās zem klajas debess pie Eiropas klubu mūzikas.

22:30-03:00 zaļumballe ar grupu “Mākoņstūmēji” un DJ Dzintars
Mākoņstūmēji ir mūziķu apvienība, kas muzicē ar nenopietnu mērķi, bet nopietniem nolūkiem. Grupā ir apvienojušies 7 pieredzējuši mūziķi, kas katru Mākoņstūmēju uzstāšanos veido, kā nelielu pozitīvās enerģijas priekšnesumu. Repertuārā ir iekļautas dažādu žanru jautras un dejojamas dziesmas gan latviešu, gan angļu valodās.

Biļetes cena uz visu noslēguma pasākumu (iekļaujot visus 3 pasākumus) iepriekšpārdošanā 10 EUR (“Biļešu servisa” kasēs vai www.bilesuserviss.lv, Lizuma pagasta pārvaldē un Lizuma kultūras namā). Pasākuma dienā 15 EUR. Bērniem līdz 7 gadiem (ieskaitot) ieeja bez maksas. Pasākuma teritorija atvērta no 19:30.

Vairāk informācijas “Facebook” pasākumā “Lizuma pagasta svētki un "Asto'n'out" koncerts”

Lizuma pagasta svētki
Lizuma pagasta svētki