Kultūra
POP-UP restorāns

PASĀKUMS ATCELTS! Ieskandinot tradicionālos Bānīša svētkus, kas Gulbenes novadā un Alūksnē notiks 2022.gada 3.septembrī, tiek turpināta 2021.gada Bānīša svētkos aizsāktā tradīcija - KALNIENAS STACIJAS POP-UP RESTORĀNI. Pirmo šī gada restorānu aizvadījām 10.jūlijā, otrs pop-up restorāns notiks 14.augustā, bet noslēdzošais Kalnienas stacijas restorāns notiks Bānīša svētku laikā 3.septembrī.

14. augusta restorānā no 13:40 līdz 16:10 būs iespēja piedzīvot vietējo garšu un kultūras ceļojumu:

Trīs kārtu maltīte no šefpavāres Ivetas Ilvas (Kantes krogs, Gulbene)

Baudi Gulbenes  novada zināmāko kafejnīcu “Kantes krogs” un “Rodi” īpašnieces Ivetas Ilvas restorāna cienīgos trīs kārtu ēdienus, kuru pagatavošanā izmantoti arī vietējie produkti.

“Tālavas Sidrs” prezentācija un degustācija (Gulbene)

Sidra darītāji un saimnieki ir gulbenieši, kas šeit, Gulbenē (vēsturiski Tālavā), auguši un 2014. gadā nolēmuši radīt sidra darītavu, lai ražotu autentiskus un kvalitatīvus dzērienus, kas gatavoti no vietējām izejvielām - īpaši izraudzītiem un rokām lasītiem āboliem, parādot, cik daudzveidīgi var būt Latvijas āboli!

Muzikālais baudījums no grupa “Saburzīts, bet solīds” (Kalniena)

Grupas puiši uzskata, ka dzīvē nepieciešams draivs un krāšņas emocijas.Viņus iedvesmo tas, ko viņi dara, un ir priecīgi, ja izdodas iepriecināt arī savus klausītājus! "Saburzīts, bet solīds" ir stāsts par jaudīgu, dziļu un vienkāršu mūziku - Rock n Roll!

Muzikālais baudījums no dueta Dita un Anda (Gulbenes novads)

Gulbenes novada jauno uzņēmumu produktu izstāde

Par gaumīgu noformējumu parūpēsies Inga un Diāna Nagles no "DI Art Factory"  (Lejasciems)

Lai padarītu šo garstronomisko ceļojumu vēl sajūtām bagātāku, piedāvājam iespēju no Gulbenes dzelzceļa stacijas uz un no Kalnienas staciju doties ar “Gulbene-Alūksne bānīti”. Bānītis ir vienīgais Baltijas valstīs regulāri kursējošais šaursliežu vilciens, kas nodrošina pasažieru pārvadājumus 33 kilometru posmā, savienojot divu novadu centrus – Alūksni un Gulbeni. 

Iespēja iegādāties divu veidu biļetes:

1) Restorāna ieejas biļete 30 EUR (gastronomijas un mākslas baudījums iekļauts biļetes cenā)

2) Restorāna ieejas biļete + nokļūšana no Gulbenes uz Kalnienu un atpakaļ ar Gulbenes-Alūksnes bānīti 35 EUR (bānīša biļete 13:00 Gulbene-Kalniena, 16:10 Kalniena-Gulbene). Pasākuma dienā pirms brauciena biļete jāuzrāda Gulbenes dzelzceļa stacijas (Dzelzceļa iela 8) “Bānīša kasē” un jāsaņem atsevišķa bānīša brauciena oriģinālā biļete. 

Bērniem līdz 7 gadu vecumam (ieskaitot) ieeja bez maksas, nenodrošinot atsevišķu porciju. Ja arī bērnam nepieciešama porcija, jāiegādājas atsevišķa pilnas cenas biļete. 

Biļetes var iegādāties tikai iepriekšpārdošanā līdz 12. augusta 23:59 elektroniski www.bilesuserviss.lv vai “Biļešu servisa” tirdzniecības vietās.

Pērc biļeti šeit: https://store.bilesuserviss.lv/public/?concert=364124&lang=lat&center=126&design=&shop_provider=gulbnov#view=ticketsselect

Biļešu skaits ierobežots. Vairāk informācijas: 28628058, edijs.fridenbergs@gulbene.lvemailProtector.addCloakedMailto("ep_0f95ddd0", 0); 

Pasākumā var notikt fotografēšana un filmēšana, iegūtie attēli var tikt izmantoti publicitātei.

POP-UP restorāns