Sports
attels1

No 1.-5.augustam Gulbenē norisinājās basketbola nometne "Mācies spēlēt pirms spēlē", ko organizēja Gulbenes novada BJSS, sadarbībā ar Athletes in Action un ISBS. Nometnē piedalījās vairāk kā 80 bērnu. Liels paldies visiem treneriem un audzēkņiem par šo lielisko iespēju darboties kopā un gūt vērtīgas atziņas un pieredzi.

Nometnes galvenais treneris Steve Midleton (ASV): " Atlēti darbībā (Athletes in Action) organizācijas mērķis ir sniegt ticību un draudzību Latvijai. Mēs cenšamies mācīt labāko Amerikas basketbolu Latvijas jauniešiem, kā arī vēlamies jaunatnei likt aizdomāties par to-kā kļūt pēc iespējas labākiem, kas viņi var būt savās dzīvēs.

Manuprāt, Latvieši ir silti, viesmīlīgi un draudzīgi. Kopā ar jums mēs jūtamies kā viena ģimene. Gulbenes novada sporta skola ir ļoti laba organizēta ar augsta līmeņa sporta kompleksa telpām, nodrošinot lieliskas iespējas veiksmīgai darbībai. Tādēļ raugoties nākotnē, esam gatavi arī turpmāk nodrošināt amerikāņu treneru vadībā trenēties un mācīties basketbola spēli. Gulbenes jaunieši smagi strādā un ir mācīties griboši. Es vienmēr ar prieku domāju par iespēju kopīgi pavadīt laiku ar jums šeit Gulbenē!"