Pašvaldība informē
att

No 2.-17.maijam Gulbenes novada domes priekšsēdētājs Andis Caunītis atvaļinājumā.

Novada domes priekšsēdētāja vietniece Guna Švika:

2.maijā dalība pasākuma “Skroderdienas Silmačos” organizatoru darba grupas un mākslinieku sanāksmē Druvienā par sagatavošanās un aktivitāšu norises gaitu 23.jūnijā.

3.maijā tiešsaistē dalība Latvijas pašvaldību Reģionālo attīstības centru (RACA) sanāksmē. Galvenie jautājumi: 1. būvniecības sadārdzinājums; 2. sociālo un pašvaldības īres mājokļu būvniecība un atjaunošana; 3. par atbalstu dzīvojamo īres māju būvniecībai Eiropas Savienības Atveseļošanas un noturības mehānisma plāna 3.1.1.4.i. investīcijas “Finansēšanas fonda izveide zemas īres mājokļu būvniecībai” ietvaros.

3.maijā Gulbenes novada pašvaldībā uzņem Sveķu skolas starptautiskā projekta partnerus no Itālijas, Portugāles un Rumānijas.

3.maijā dalība Radošo iniciatīvu centra Spāru svētkos – Gulbenē.

5.maijā iekšējās organizatoriskās sanāksmes (izglītības nozares attīstība, ģimenes centra izveides iespējas, kultūras nozares sadarbība ar pagastu pārvaldēm, tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centra attīstības jautājumi).

6.maijā dalība iknedēļas sanāksmē par Civilās aizsardzības jautājumiem, saistībā ar Ukrainas valsts piederīgo izmitināšanu Latvijā un Gulbenes novadā.

 

Gulbenes novada pašvaldības izpilddirektore Antra Sprudzāne:

3.maijā Gulbenes kultūras centrā tiekas ar Gulbenes pilsētas pensionāru biedrības pārstāvjiem, saistībā ar biedrības gadadienu un Baltā galdauta svētku tradīciju.6.maijā dodas uz Latvijas Pašvaldību izpilddirektoru sanāksmi Jelgavā.